whenthewordsarewritten.blogg.se

2015-05-10
19:22:00

S
Han ryckte till och öppnade sakta ögonen och jag hoppade snabbt baklänges för att få avstånd och fick motstå impulsen att gömma mig bakom soffan. Jag vill verkligen inte att han ska se mig nyvaken med rufsigt, krulligt hår, inget smink och puffiga ögon osv. Uch, och speciellt när han ser ut som en modell, utan tröja, i mjukisbyxor. Åh, gud! Han är så sexig att jag dör! Jag bet min ena läpp och drog samtidigt diskret upp mina ärm täckta händer för att dölja mitt ansikte.
"Em... I guess I slept all right, thanks...em.." Svarade jag osäkert, han verkade så avslappnad medans jag kände som att jag skulle explodera av nervositet och skam.
"Whut? Tedeeybears? How.. I mean why would you think that?" Att gilla teddybjörnar satte inte mig precis på den "coola listan" och det skulle nog inte imponera på Ethan precis...

2015-05-10
18:59:00

L
  Med ett ryck vaknade jag till och rös av den plötsliga kylan. Det tog ett tag innan ögonen anpassade sig till mitt vakna tillstånd och med en chock insåg jag senare att jag inte var ensam. 
”woah” utbrast jag och satte mig halvt upp i soffan, vad var klockan? Försiktigt tittade jag mig runt i rummet och såg på väggen att den bara var strax efter fem. 
”Mornin', you sleep ok?” Frågade jag med en morgonröst samtidigt som jag försiktigt kliade mig i nacken, detta blev ju lite pinsamt. Plötsligt kom kvällens händelser tillbaka till mig, hur vattnet spillts ut fram till vägen upp till sovrummet. 
”I didn't realise you were so much into teddybears” sa jag med en retsam röst efter att jag hasat mig upp ur soffan och gått för att sätta på mig en t-shirt, det var kanske inte det mest optimala att endast gå runt i mjukisbyxor.