whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-01-31
16:05:41

From Miss S

När någon ropade mitt namn hoppade jag till av överraskning och en secund senare så stog Ethan framför mig. Jag såg mig nervöst omkring och nästan allas blickar var vända mot oss. Men när jag fick höra vad han hade att säga så var det nära att mina ögon poppade ut medans jag stirrade på honom. Hur många första gången skulle det bli med honnom igentligen? Jag menar detta var den tredje redan! Mina tankar snurrade runt och jag kunde inte riktigt hitta ett svar. Tillslut så bara tog jag tag i en tanke.
"No.. thank you. We kinda just met.." Sa jag i nästan viskande ton. Även om jag var SÅ SÅ SÅ otroligt glad över att han hade gjort det och jag ville lära känna honom så känndes en en dejt lite för.. hastigt? Efter jag sakt det gick jag runt honom och öppnade mitt skåp, fortfarande förvirrad och totalt lycklig. Herre jösses, Ethan lyckades alltid överraska mig känndes det som...


2013-01-30
22:48:15

From Miss L
En välkänd filur försvann ned för trappan så jag bestämde mig för att springa efte henne och få frågan avklarad "KAYLA!" Ropade jag och ställde mig framför henne. "I just came up with this brilliant idea... Go out on a date with me." Jag blinkade med ena ögon och log lite gulligt, även fast jag hela tiden tänkte på igår kunde jag inte visa den sidan av mig själv i skolan, på en så öppen plats. En del av mig ville inte utsätta henne för den sociala pressen det betydde i skolan att synas med mig, men den andra delen ville att hon skulle säga ja, den ville lära känna henne och låta henne lära känna mig som jag egentligen var. Sedan undrade jag vad Rich skulle säga eller reta mig för när han senare skulle se mig prata med hans styvsyster mitt i korridoren efter att ha läxat upp henne igår, han hade ju ingen aning om den kram och känslomässiga stund vi hade delat igår, en stund som i varje fall jag hade uppskattat.

2013-01-30
22:46:35

From Miss S
Jag förberädde pennan för att börja skriva ner det de sa men när jag fick höra vad det var så ryckte jag till. Häxor... Är de serriösa? Jag suckade och började skriva ner det de sa i alla fall, det mesta var ganska nytt och jag kännde bara igen lite grann. Jag beslutade mig direkt för att ta hem boken och studera kapittlet, inte direkt för att jag ville utan för att jag hatade att ligga efter i arbete. Att komma hit till London var verkligen ett mycket större steg än vad jag anat. Jag skakade på huvudet och fokuserade på vad läraren sa som hade tagit över lektionen.
När lektionen var slut så flög alla ut genom dörren och jag blev häpen över hur de hade lyckats, till och med Freddy som hade suttigt här bak var borta.
"Haha! It's incredible how fast they are right?" Sa mr Moore och jag antog att jag hade ett väldigt snopet ansiktsuttryck.
"Yea.." Svarade jag och log lite snett. Jag följde med honom ut ur salen och vi gick längs med korridåren.
"So how does it feel with a new school and a new city?" Frågade han och glansade ner på mig.
"Em.. well it's a big change for me, but I thingk I'm going to like it here." Sa jag och nickade lite för mig själv, för jag höll med om det bara att det kanske inte var hela sanningen.
"Well I will try to help you adjust the best I can." Sa han och log. "Here is my office so i see you on thursday."
"Yea, bye!" Jag vinkade smått och gick sedan ner för trappan, efter det samtalet så blev jag ordentligt uppmuntrad och jag hoppades alla andra lärare skulle vara så.

2013-01-30
22:43:43

From Miss L
"Class dismissed" sa vår lärare och alla rusade ut förutom jag, det fanns ingen idé med det så varför göra sig besväret, jag stannade inte heller kvar alldeles för länge, men tillräckligt länge för att min lärare skulle börja prata med mig. "Soo..? How does it feel to graduate next semester?" Frågade han och jag ryckte lite lätt på axlarna, "I don't know really, I just hope that I can graduate with the scores I would like to have, and doesn't regret anything, you know" svarade jag sedan och lämnade rummet med ett snabbt 'see yah'. Utanför stod som vanligt Richard och väntade med ett klagande min på sitt ansikte. "Why do you always take so long? Are you sleeping with the teacher and that's why your grades are that good or what?" Han skrattade åt det sista han sade, men jag visste ändå att han var seriös, han brukade klaga på att jag kom ut sist. "We'll you know.. It's not my fault that the teachers love to start a conversation with me, that's just who I am" som vanligt ledde konversationen till att vi började småbusa och brottas i korridoren, så mrs Flyer sa snabbt tull oss att verka som anständiga och ordentliga pojkar inför resten av skolan. Fick visste hon inte att alla skrattade om henne bakom ryggen. Hon var vår korridorsvakt om man skulle undra.

2013-01-30
22:40:30

From Miss S
Det var en manlig lärare som var i medel åldern och han såg väldit trevlig ut, han sökte med blicken över klassen och stannade vid mig och log. "Good morning every one! Today we have got ourself a new class mate, woud yo like to present your self?" Jag nickade och reste mig upp försiktigt så att jag inte skulle göra bort mig. "Hi, my name is Kayla Evans and it's nice to meet you all." Sa jag och log lite blygt, allas ögon var riktade i mot mig. Efter det satte jag mig snabbt ner igen och jag hörde några enstaka 'welcome' och 'hi. "Thank you mis Evans, It's nice to have you here. Woud you like me to give you a book?" Frågade han och viftade med den i handen. "Yes, please. That woud be very nice." Log jag lite ursäktande för att behöva besvära honom. Han kom bak och la den på min bänk sedan återvände han till kateden. "So, woud any one like to enlighten mis Evans about what we are working with?"
 

2013-01-30
22:38:39

From Miss L
Lektionen började långsamt och den gick tråkigt nog inte att slippa undan. Matte var ett enkelt ämne för mig så när vi hade genomgångar om enkla ekvationer var det bara att sitta och sova, nästan. Om jag skulle får välja skulle jag hellre sitta och jobba i boken för mig själv, men då fick man bara en tillsägelse att man skulle vara närvarande och medverkande under lektionen. Min klass var egentligen inte så knäpp som den verkade vara, nästan alla tjejer låtsades bra dumma i huvudet och svarade fel medvetet endast för uppmärksamhet och för killarnas del spelade de dumma för att verka coola. Inget av det var egentligen roligt eller speciellt coolt, det skulle det nog aldrig vara enligt mig, det blev bara töntigare när alla var medvetna om att de bara spelade, till och med läraren för på alla prov är det okej att vara duktig. Ibland.
Vad är det för fel med att vara smart? Eller vem skulle kunna tro att det var gulligt eller attraktivt att spela dålig? Antagligen tyckte ingen det heller, förutom tjejerna som Rachel som verkade få killar i alla fall..

2013-01-30
22:36:57

From Miss S
Jag hittade mitt skåp och skrev in koden jag fått, det gick lätt att få upp det och jag tog upp mitt skrivblock och en penna. Sedan ställde jag in väskan och stängde skåpet efter mig. Min första lektion var historia i sal 318 och i slutet av korridåren stog det skyltat att salarna 300-400 var på övevåningen. Jag trippade upp för trappan och följde sedan korridåren tills jag såg sal 318. Dörren var öppen så jag antog att jag kommigt före läraren. I lektions salen så var det ganska livligt och inte många satt på sina platser. Jag banade igenom de andra eleverna tills jag kom längst bak, och då frågade jag en kille med väldigt stora glasögon om det var ledigt brevid honom. "Yes, you are welcome to sit here." Sa han väldigt formellt med ett stort leende. "Thank you." Sa jag glatt och slog mig ner, jag märkte att han fortsatte stirra på mig så jag vände blicken mot honom för att se om han ville säga något. Det ville han. "So I guess you are the new girl? Richards stepsister?" Jag undrade hur han kunde veta det men jag antog att läraren hade införmerat om det. "Yea, my name is Kayla. What's yours?" "My name is Freddy Tokin, nice to meet you." Jag han bara nicka som svar för sedan kom läraren in.
 

2013-01-30
22:33:59

From Miss L
"See you bro!" Ropade jag till Richard och joggade iväg till min egna lektion, Kayla hade försvunnit så  fort hon lämnat bilen, men jag skulle prata med henne nästa gång vi sågs, det lovade jag mig själv. Den första lektionen vi hade idag på schemat var matematik så med böckerna och en penna i handen traskade jag upp till sal 309 där våra mattelektioner höll till, varken jag, Richard eller Kayla gick i samma klass eller hade samma lektioner så jag hade inte riktigt någon att snacka med, den enda som verkligen försökte få min uppmärksamhet förutom killarna i laget var Rachel och hemmet gäng, men jag gav ägnade de inte så mycket tid eller ork utan skickade iväg ett lamt sms till Rich [Yo, everyone's  boring and Rachel's showing her whole as -.- how's your lesson?] signalen att det hade skickats kom snart och jag lade undan telefonen precis i tid för att se mrs Taylor kliva in.

2013-01-30
22:31:27

From Miss S
När Ethan öppnade dörren så hade jag lungnat mig och jag klev snabbt ut.
"Thanx for the ride." Sa jag så gick jag snabbt ifrån dem, jag ville ju inte dra uppmärksammhet till mig som de antydde skulle hända om jag anlände med dem. Det var några andra på parkeringen men de var inte så många så vad kunde det göra för skada?
John hade varigt här på skolan igår och fixat alla mina papper och hämtat min skoluniform så allt jag behövde göra var att hitta mitt skåp i den här enorma skolan och sedan följa schemat.

2013-01-30
22:26:15

From Miss L
"Oh.. That's okay" Svarade jag och började köra iväg igen. "So.. That's good, you got you uniform. Otherwise a lot of people will be looking after you." Min ton i rösten försökte jag hålla så normal som möjligt och låtsas som om inget hade hänt igår. "But you might should be prepared for a lot of looks anyway, riding in the same car as Ethan Scott is a great thing in our school, so you might be asked a lot of questions" skrattade Richard lite busigt men böjde sig bak för att avfyra ett leende emot henne. "But you'll be just fine, most of the people are wonderful and not all full of crap, but you should get out of the way of Rachel.. She can make your life a living hell and then you might not be able to control your powers, no offense!" Sa jag och tittade lite snabbt bak i backspegeln för att möta hennes blick innan jag snabbt placerade  ögonen på vägen igen och körde in på skolans parkering. "And here we are" Mumlade Rich för sig själv när vi klev ut ur bilen, och som en gentleman öppnade jag hennes dörr.

2013-01-30
22:22:42

From Miss S
Jag rusade mot dörren i full fart och slängde upp den, men sedan rycktes jag bakot och ramlade nästan. Men eftersom jag hade hållt kvar i handtaget så klamrade jag fast i det och reste mig upp. Sedan stängde jag dörren efter mig och sprang till bilen. Den var riktigt flachig och var låg, så jag skulle inte ha probelm med att koma in i denna i alla fall. Jag öppnade dörren men blev överraskad att se Richard där, jag lyfte blicken och gissa vem som satt i förarsätet. Ethan. Jag kännde en liten rådnad som spred sig så jag stängde dörren och satte mig där bak i hopp om att han inte skulle se den.
"Hi, god morning. Sorry for keeping you waiting." Sa jag ganska hastigt och lutade mig sedan mot fönster rutan.

2013-01-30
22:19:37

From Miss L
När jag hade parkerat utanför deras hur tutade jag försiktigt och väntade på att se deras konturer ut genom dörrarna, Richard hade skickat ett svar på sms att Kayla skulle åka med, så då visste jag att vi inte skulle bli ensamma i alla fall. Först av dem som kom ut var just Rich som hade med sin välkända sportbag och på sig sin uniform, vi hade ingen träning idag, men jag visste av ren vana att han hade vanlig idrott på tisdagar. När han var inne i bilen frågade jag honom glatt ifall han var spänd och taggad inför matchen på lördag. "Of course, but I just hope that the lads are taking it just as serious as we are, it is our last year at school and our last chance at getting scholarships for the people who need it. But I'm totally ready to win this shit!" Utbrast han och jag flinade glatt.

2013-01-30
22:19:36

From Miss L
När jag hade parkerat utanför deras hur tutade jag försiktigt och väntade på att se deras konturer ut genom dörrarna, Richard hade skickat ett svar på sms att Kayla skulle åka med, så då visste jag att vi inte skulle bli ensamma i alla fall. Först av dem som kom ut var just Rich som hade med sin välkända sportbag och på sig sin uniform, vi hade ingen träning idag, men jag visste av ren vana att han hade vanlig idrott på tisdagar. När han var inne i bilen frågade jag honom glatt ifall han var spänd och taggad inför matchen på lördag. "Of course, but I just hope that the lads are taking it just as serious as we are, it is our last year at school and our last chance at getting scholarships for the people who need it. But I'm totally ready to win this shit!" Utbrast han och jag flinade glatt.

2013-01-30
22:15:58

From Miss S
När jag hade fått i mig mitt te så kännde jag att jag började komma till liv igen så när jag mötte John på väg upp till badrummet så kunde jag hälsa god morgon. Mamma hade sovmorgon för att hennes jobb börjar inte förens i morgon.
Jag tog en snabb dusch och sedan fönade jag håret torrt och satte på sminket, när jag var klar med det så knackade det på dörren.
"Is that you Kayla?" Frågade Richard från andra sidan dörren.
"Yea, what is it?"
"I whas wondering if you whant a ride fore school?"
"Ha! I Need a ride fore school, thank you so mutch."
"You're welcome!" Sa han och gick, när jag inte längre hörde hans fotsteg så trippade jag ut ur badrummet med en handuk runt om mig. När jag kom in i mitt rum så  tog jag på samma bh från igår och ett par ganska pinsamma trosor som jag fått låna av mamma. Det som var bra va att vi hade nästan exagt samma stolek men hon hade en ganska ungdomlig smak när det gällde dem, så de jag fått låna var ett par vita spets. Vilket tro det eller ej, var den milda variationen av de hon hade. Men jag han inte oroa mig för det utan drog på skoluniformen och tryckte ner nödvändiga saker i min skolväska. (Vliket var den enda saken jag fått med mig som var mitt.) Efter det var jag på väg ner för trappan.
 
 
Ps. Hon hade på sig ett par extra långa knästrumpor som gick till lite över knäna och de hade en svart mini rosset på sidan medans själva strumpan är vit. ;p

Väskan:
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/jyhg_51098d04e087c3631d23e194.jpg
 

2013-01-30
22:03:34

Hälsningar S
Lägg av L! Jag skriver inte alls bättre än dig!  ;p
Aja, de jag ville lägga till var att vi skrev på en annan sida innan, men den var inte så bra och hade barnsliga regler så därför startade vi denna blogg så vi kunde skriva fritt. Men efter som vi skrev på ett annat ställe till att börja med så måste vi flytta över det vi gjort än så länge hit. :) Jobbigt!! :/

2013-01-30
21:46:06

From Miss L
Glömmde Ethans bil och hus!
 
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/lamborghini-murcielago-lp630-lamborghini-29949372-1460-967_510985e39606ee5cb468f209.jpg
 
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/ham20house_510985f5e087c363361a81d9.jpg

2013-01-30
21:38:27

From Miss L
Suddigt, var allt jag såg när jag öppnade ögonen dagen efter. Väckarklockan hade ringt och sakta hade jag rest mig upp för att få på mig min skoluniform. Håret fixade jag till framför spegeln med lite vax så det fick en ruffsigare effekt, det hade en tendens att få tjejerna på fall. Fortfarande kunde jag minnas Kaylas armar runt om mig och jag log snett för mig själv, idag skulle jag fråga ut henne, och jag godkänner inte ett nej. [Did your sister get her uniform yesterday? I can't wait to see it on her XD No but seriously, if she didn't get it, she will be teased, everyone uses them and she's quite odd anyway.. See you in the car in about twenty minutes!] skrev jag och sprang ner för trappan och in till köket, väl framme rostade jag mig en macka och tog upp mobilen igen för att kolla runt lite på skolwebbsidan. "Morning lil sis." Mumlade jag med mat i munnen, till min spralliga lillasyster, hon gick inte på samma skola som jag så hon hade delvis en annan skoluniform, men också olika tider. "Why are you up this early?" Fortsatte jag och hon ryckte på axlarna, "I just wanted time to watch the tv!" Skrattade hon och sprang ut ur rummet igen, själv gick jag också ut igen, bara för att gå till min lamborghini utanför. Jag och Richard brukade alltid ta sällskap till skolan. [Sure, but can Kaylajoin, if she wants?] Jag svarade [Sure!] lite snabbt och hoppade sedan in i bilen för att köra till Notting Hill.
 
Uniformerna:
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/big-school-uniform-for-boys-and-girls_51098455ddf2b31168a47d51.jpg
 
 

2013-01-30
21:28:30

From Miss S
När vi hade ätigt våran första kvällsmat tillsammans så var jag trött och gick och la mig, men mamma stannade uppe med John och jag somnade i min säng medans jag hörde deras lyckliga skratt.

Jag vaknade nästa morgon av att min väckarklocka ringde och jag reste mig otroligt segt och var hela tiden tvungen att peppa mig sjäv att resa mig upp. När mina fötter röde marken så letade jag efter mina tofflor men kom då ihåg att de inte var med mig. Jag suckade djupt och ställde mig på mina ostadiga ben och började gå ner mot köket. När jag nådde min destination så kisade jag trött med ögonen efter te påsarna och hittade dem efter en liten stund, sedan så satte jag på vatten kokaren och satte mig för att vänta. Under den korta tiden så höll jag på att somna men det lilla pipet räddade mig som tur va ifrån att slå huvudet i bordet.

2013-01-30
21:25:30

From Miss L
När jag låg i sängen kunde jag höra hur mamma försiktigt öppnade dörren och gick fram till mig.. "How do you feel?" Hon lade handleden på min panna för att känna om jag hade en förhöjd kroppstemperatur. "Mom... I'm completely healthy, just tired, it's been a hard practise and there's a lot going on in school right now." Svarade jag tyst, men om jag var varm i pannan var det inget emot vad jag kände inombords. Fortfarande kunde jag höra hennes röst och känna de varma armarna runt min midja. Jag blev glad av vetskapen om henne nu, en till häxa som jag var medveten om. En person som visste min hemlighet.

2013-01-30
21:20:58

From Miss S
När han vände sig om mot mig kännde jag att jag nästan inte klarade av de men höll ut och  nickade till svars. När han försvan så blev jag stel som en pinne och börjde skaka hela jag. Jag har alldrig varigt så intimt nära en kille och jag fann mig själv i ett till chock tillstånd, men i stället för att inte ha något hjärtslag alls så slog det i ett tusen.
Sedan var det som om allt bara släpptes ut som en ballongs luft och jag blev mjuk och varm. Jag fick ett drömmande leende på läpparna och jag snurrade sakta runt medans jag kramade om mig själv. Åh.. han hade varigt så varm och stadig.. och hans muskler..
"Iiiiiii! Hihihihe..!" Kom förtjust ut ur min mun men när jag hörde mammas och Johns röster stannade jag upp och försökte skärpa mig.

2013-01-30
21:17:20

From Miss L
När jag kände ett par armar runt om mig spände jag mig och insåg senare att det bara var Kayla.. "Sure.. If you say so.. But you'll have to promise, not to play with fate, you're new brother or mother are not willing to loose you just yet.." Mumlade jag mot hennes huvud när jag vridit mig om och förflyttade mig sedan hem igen. 'vad sjutton var det som hände' tänkte jag när jag tittade ut genom mitt gigantiska sovrumsfönster. Dagen hade tagit slut och jag visste på något sett att jag kände empati för den lilla tjejen med lila hår, och jag visste att hon hade tagit åt sig det vi hade sagt. "MOM!" Ropade jag ner för trappan. "I'M GOING TO BED NOW!" sedan använde jag magi för att stänga dörren och drog av mig alla kläder förutom kalsongerna, för att gå till sängs och sova.

2013-01-30
21:13:53

From Miss S
Jag kännde mig lite ställd när han använde den tonen men jag kunde se att han var sårad innombords och kännde bara mer medlidande. De råd han sedan gav mig visste jag skulle sitta klistrade på min hjärna ett väldigt långt tag men just nu kännde jag mig i desperat behov av att ge honom tröst på något sätt. Så när han vände sig om för att gå så gav jag förvånansvärt honom en bamsekram. Jag kännde mig ganska generad så för att lätta upp stämmningen så muttrade mot hans rygg:
"This does NOT mean i like you."

2013-01-30
21:09:34

From Miss L
Jag joggade ner för trappan till hallen men stannade till när någon ropade. "What..?" Frågade jag. "Are you going to say what a pity thing for my sister to die? Or Tell me that you're like me? That you lost your sister in a fire as well? I don't care, sorry. I don't like thinking or talking about her, she was a stupid naive kid who liked to play with fire..." Jag menade aldrig att låta arg eller irriterad när jag pratade med henne men jag hoppades på något sett att hon kunde se den ensamma tåren som snabbt hade runnit ner för min kind så att hon skulle förstå att jag inte var arg på henne personligen. "I'm sorry for being mad, but I think you're just like her, thinking that you can run from your destiny and from who you are. Being naive and doesn't think that what you do can affect everyone around you, even if you want nothing to do with magic, magic want's you, and even if you avoid using magic, your subconscious will use it instead of you in ways like cheating on tests and lightning a fire.." Med de orden vände jag mig igen, utan att riktigt lyssna på vad hon hade mer att säga.

2013-01-30
21:05:00

From Miss S
När Ethans nu mjuka röst fortsatte prata såg upp på honom och kände mig dålig för att inte ha lagt märke till hur historien om skolbranden påverkat honom. Sedan sa han det jag intalat mig själv under väldigt länge nu så hörde jag för första gången hur dumt det lät och jag insåg det stora ansvaret jag skulle få framöver. Och även det ansvar de hade, och vilken besvärlighet jag antagligen var för dem nu. Sedan utan ord lämnade Ethan rummet och jag kollade förvirrat efter honom, jag kunde inte lämna det så här, det går bara inte. "Wait!" Ropade jag och började rusa efter honom.

2013-01-30
21:01:00

From Miss L
Bara av att höra hennes ångestfyllda röst fick mig att ångra den arga uppsynen jag hade mot henne. "It's okay.. It's just that I'm kind of personally involved in this, it was my sister who died in that fire, and somehow I don't want any inexperienced person to face her fate, not even you" Det sista sa jag med glimten i ögat även om ämnet fortfarande var känsligt och seriöst. "But if you don't want anything to do with magic and so on, just don't use it. But in two years you'll be like us, forced to find new witches and learn them, just so they don't risk anything. But as I said, don't use magic or do anything that expire our secret and I don't think that the circle realise it's you.." Jag log mot henne och lämnade rummet. Nu när vi inte 'bråkade' längre hade jag ingenting att oroa mig för och behövde inte ordna upp mer med det.

2013-01-30
20:58:00

From Miss S
Richards ord träffade mig hårt och jag sänkte skamsen min blick. Det är klart jag inte vill skada någon eller mig själv, det är ju därför jag har undvikt det.  Men jag vet mycket väl att det inte kommer hålla mycket längre till för jag kan konstant känna magins värme pulsa genom mina ådror och det blir bara starkare och starkare. Men jag vill inte, jag får inte.. Men jag visste att de orden bara var en täckmantel för det jag egentligen vet att jag menar,  jag är rädd..
"I won´t do it." Kom ur Ethans mun och jag kollade försiktigt upp på honom, jag visste inte hur jag skulle känna av det han sa men jag visste att det bara var negativt. Jag såg skamset ner, tänk om allt de säger kommer hända? Tänk om någon mer kommer efter mig, vad ska jag göra då? Och det är inte precis som att jag kan undvika allt när min nya bror och hans kompis är som jag. Jag skämdes över min omogna reaktion till deras konfrontation och bet mig i läppen.  "I´m so sorry for being like this but I just, I just can´t.." Jag visste inte vart jag ville komma med det, jag kände att jag inte riktigt visste någonting. Jag var så förvirrad. Det är ju inte precis som att jag skulle kunna bryta mig ur min bubbla på bara ett klockslag.

2013-01-30
20:55:26

From Miss L
Jag himlade med ögonen och suckade lite. "Okay, sure. We might overdid the whole 'welcoming you to town' kind of thing. But if you never met any other witch you can't really know what they would do. Seriously, but we do, and we want to help you. Witches can be unpredictable, dangerous and uncontrolled. The story of the school burning, it's true. The circle/coven at our school almost killed everyone and only the witches know what really happened, they accidently did a spell wrong and a fire started, and you know the rest because I told you before, one person died, because an unprepared spell, you don't want that to be you, do you?" Jag stod stilla hela tiden när han pratade, speciellt stelnade jag till när han berättade om häxan som dog. Det hade varit min storasyster, men jag var egentligen för liten då för att minnas det, men alla historier som talats fick mig att komma ihåg hur polisen besökte oss och långsamt berättade för min mamma. Hennes desperata skrik och attacker låg fortfarande och gnagde i min näthinna och jag ville verkligen inte återuppleva dem igen, ingen borde fått uppleva saker som det. "I won't do it." Sa jag hårt och vände mig mot honom. "Just listen to what she said, sure we shouldn't have treated her like that, but you do know what happened, and I won't live that again. And she told us she could take care of her self.. MOSTLY, just let her." jag betonade mostly och lutade mig mot väggen igen, helst av allt ville jag lämna rummet, men vi behövde reda ut hur vi skulle göra innan jag kunde gå.

2013-01-30
20:53:00

From Miss S
Plöttsligt kännde jag hur min hud krusade sig och innan jag visste ordet av var jag i Richards rum. Jag stirrade chockat på dem, var båda dem trollkarar? Det här är inte möjligt. jag har alldrig mött en annan häxa än mina morföredrar och kunde alldrig ha gissat att att jag skulle bli konfronterad så här när jag väl gjorde det. Jag skämdes nästan lite över att jag inte visste något om att bli märkt, men hur skulle jag kunna veta något då jag undvikt det hela mitt liv? Och bara för att jag flyttat hit ville jag inte ändra på det och jag gillade inte den påträngande känslan jag fick av dem.
"Now listen here, I've never met any other witch in my hole life and thank god fore that. You can't just confront me like this especially when I've bean in hiding and avoiding everything that has to do with the word witch!" Sa jag frustrerat och hytte med fingret mot dem. Jag vet inte varför de orden for ut ur min mun och jag kände mig lite dum, men jag var tvungen att få fram det jag tänkte. "And I can take cere of my self....m..mostely." Det sista la jag generat till när jag insåg att det kanske inte var helt sant.

2013-01-30
20:50:10

From Miss L
Eftersom både jag och Richard var utvecklade trollkarlar kunde vi tollsammans transportera Kayla tillbaka till rummet. Som en ensam person kan man bara (om man är skicklig) transportera sig själv till en annan plats, men är man två duktiga trollkarlar eller häxor kunde man lära sig att förflytta till och med andra personer.
"Didn't your grandparents tell you about being marked? When you've been a wizard for over five years, you develop a gift to be marked, so every time there's a new witch or wizard in town, you get a cut on your hand. As called being marked. You can't hide from us when you know that we know. There are thousands of witches in this town and every mature one, in the army, gets this cut and will be looking for you because the cut doesn't disappear until you meet the person. " Jag kunde inte undgå att bli lite irriterad över att hon fortfarande försökte dölja det, men Richard lade en lugnande hand på min axel och fortsatte. "There are even people wanting you to join their circle or coven just for their own winning. We on the other side, want's to protect you, we are solitaires so we got nothing really for actually trying to protect you.." Han släppte min axel och lämnade rummet, det verkade som om han också var lite irriterad.

2013-01-30
20:47:00

From Miss S
Det Ethan sa tog mig helt med överraskning och jag blev stel i kroppen och glodde på honom med stora ögon. Sedan bekräftade han det genom att trolla bort sitt bandage och det kändes som att jag blev yr i huvudet. Jag tittade på Richard i hopp om att han skulle vara lika chokad men han bara nickade. Ett hysteriskt skratt slank ut och så reste jag mig för att gå där ifrån. "Hehehe.... You're crazy." Sa jag darrigt och började gå ut ur köket. Herre gud vad är det som händer!?
 

2013-01-30
20:44:51

From Miss L
Jag bestämde mig snabbt för att inte dra ut på ämnet utan att komma til poängen ganska snabbt. "We know what you are. And we're going to support you! You're a witch, and so are we, an we've known ever since you came to this town, just so you know, and you are definitely not the only witch in town. " jag babblade på och visste inte ens om man förstod vad jag sade för att jag blev så nervös av hennes närvaro, inte bara var hon söt och snygg, men jag kunde känna en dragning till henne. Jag fokuserar med min blick på handen så att bandaget försvann. "This is a marking that you see, and just about the time we touched it started healing. Just like a sign for us seekers that we found the one, but don't worry, as I said before; we're going to protect you in this city." Richard nickade för att visa sitt stöd åt det jag sa vilket lättade mitt hjärta.
 

2013-01-30
20:42:00

From Miss S
Jag tog en snabb mini tur inne i hust och jag älskade värmen det utstrålade, efter det så satte jag mig på en av barstolarna i köket med ett glad juice då jag var lite törstig. Mamma var där uppe och packade upp sina saker med John och Richard visste jag inte vad han gjorde, men när det ringde på dörren så kom han nerspringades och öppnade dörren. Jag vände mig om för att försöka se vem det var, och med Richard så kom en väldigt attraktiv kille, jag log och skakade Ethans (han presenterade sig som det) hand. Han verkade vara ganska kaxig om man nu skulle dömma honom från sättet han hälsade på, vilket var en besvikelse. För hans utseende var värkligen lockande. Så jag klängde fast vi att jag inte skulle dömma honom för snabbt även om det fick mig att känna mig lite ytlig.
"Hi, I'm Kayla." Svarade jag och efter vi precenterat oss så sa Richard något som förvånade mig. Jag la huvudet på sne och rynkade ögonbrynen.
"Emm..yea. What is it?" Sa jag lite smått misstänksamt och tittade i mellan dem.

2013-01-30
20:38:07

From Miss L
Lucy somnade efter ett tag så det gav mig chansen att teleportera till Richards hur i Notting Hill. Försiktigt knackade jag på dörren och väntade på att någon skulle öppna. [I am outside your house bro, come out and open the door! We can confront her togheter, I really would like to see the look on her face! ;P] jag fick inget svar men dörren öppnades ganska snart av Rich. "Hej dude, how's life today?" Flinade han och jag klev innanför dörren. "You met me for just 2 hours ago!" Han visade mig vägen till den nya tjejen Kayla och jag tänkte direkt på att jag borde bjuda ut henne, men det skulle jag inte göra nu. "Yo. How are you?" Frågade jag och sträckte fram min högra hand. "My name is Ethan you know" skrattade jag fram och visste att det var något speciellt med den här tjejen, inte bara kände jag en intensiv smärta i handen, men det kändes som om jag kunde vara mig själv nära henne. "Know that you're here, we need to talk to you Kayla, and it's important!" Sa Richard till den lilahåriga tjejen framför mig.

2013-01-30
20:34:00

From Miss S
Jag skakade på huvudet och kunde själv inte låta bli att skratta tillslut. Richard började smsa med sin kompis igen och jag tänkte att vi nog skulle kunna komma bra överrens och log lite för mig själv.
John körde in till Notting Hill vilket var där mitt nya hem låg, jag var väldigt spännd över att få se huset. London var en väldigt mysig stad med sina affärer och så finns det ju massa parker i närheten med, så helt borta från naturen var jag ju inte.
Jag märkte att vi kom in på en ganska lyxig gata med stora hus som låg ganska tätt. Det var väldigt vackert och alla hus hade en enorm gräsmatta och jag slår vad om att det fanns något på baksidan med.
Tillslut så svängde John in vid en av dem och stannade.
"Hey, tiny. Stay there." Sa Richard och log lite skämtsammt mot mig. Jag gjorde som han sa och log lite frågande, vad skulle han göra nu? Han kom runt på min sida och öppnade dörren åt mig sedan höll han ut handen som stöd för mig.
"Haha! You are kidding me." Sa jag lite smått röd och tog i mot hans hjälp när jag hoppade ut ur bilen. "Thank you." Log jag stort mot honom medans han gjorede en liten honör och borjade sedan gå mot dörren over gräset. Jag kunde höra John sucka lite irriterat men han sa endå inget.
"What do you think? Not bad, hu?" Sa mamma glatt. "Your room is the one in the middel, so you get the balcony!" Sa mamma och pekade på det.
"This is Amazing." Utbrast jag och började gå glatt mot ingången.
 
THE HOUSE:
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/imagesca5ijj3q_51097443ddf2b3116bb6674a.jpg

2013-01-30
20:14:04

From Miss L
När handen var inlindad började jag skriva på ett sms till Rich igen. [Have you asked yet?! I'm sitting on fire down here.. ] svaret kom snabbt och jag lyckades lirka upp mobilen ur fickan; [Not yet.. Soon, but I'm quite sure her mother is'n the one were looking for.. I took her a story about witches and Kayla was the only one to react.. But I will ask her. Soon!] lättad över svaret gick jag till mitt rum och tog upp en bok som skulle läsas till skolan. "New moon" var namnet och jag tyckte inte om den, varken handlingen eller sättet författaren skrev på. Men alla tjejer gillade den och boken skulle vara utläst till torsdag, så jag hade inget annat val än att läsa.. [Have you read the book yet? It seriously suck.. Edward kisses her and she answers it. They're crying and fighting, it's a lame girly book -.-] set knackade på dörren och min lillasyster kom in med en film i handen. "Can't we watch 'my little pony' togheter?? Pleease!?" Nr min syster hade bestämt sig kunde man inte rubba henne så ett par minuter senare var filmen igång.
 

2013-01-30
20:11:00

From Miss S
 
Detta är Kayla:
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/kayla_evans_510961e0ddf2b3110b63f306.jpg

2013-01-30
20:04:27

From Miss L
"Emma.. I need to visit the bathroom so may you step away from my knee?" Frågade jag och fick lite småbrottom att få linda om handen, men som tur var nickade hon och lät mig gå. När jag väl hade kommit in på toaletten letade jag frenetiskt efter en linda, men hittade den inte. "MOM, DON'T WE HAVE ANY BANDAGE??" Ropade jag utan att tänka mig för, om jag hade varit smart hade jag bara trollat fram något, men nu var jag osmart och verkade inte komma på några ideer utan avslöjade istället att jag var skadad. Utanför kunde jag höra mamma komma upp för trappan och hon knackade på. "What do you need it for? Did you hurt yourself on practise?" Frågade hon orolig och jag öppnade dörren åt henne. "Yeah, sorry for not telling you before, but I slipped and did accidently cut my hand on a rock.. But did we have any bandage?" Hon suckade och skakade på huvudet åt mig men gick för att hämta det. "It seems like you accidently cut yourself on rocks a lot these days.. Are you sure that was how you got hurt?" Frågade hon under tiden hon lindade om handen. "You are not bullied honey..?" Jag flinade snett åt hennes fråga och skakade på huvudet. "I promise mom. I'm just a bit clumsy, that's all!"
 
Jag vet att detta Zayn, men jag är som sagt inget fan!!!!!!!!
Ethan:
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4060421/images/2013/gj_51096328ddf2b3110b63f325.png
 

2013-01-30
19:47:00

From Miss S
"Oh! Are you all right Kayla?" Frågade John och tittade bakot. Jag satte mig på sätet och borstade bort lite grus från knäna. "Yeah, I do these things all the time." Sa jag och log snett, i ögonvrån så såg jag hur Richard höll sig för skratt och jag antar att jag inte kan anklaga honom för det. "Ok, then we're ready to go!" Sa John och startade motorn och jag stängde dörren och spännde fast mig. "So.. what do you like to do in your spare time?" Frågade Richard och vände huvudet lite mot mig. Jag blev överraskad över att han försökte starta ett samtalsämne med mig men blev glad över att han försökte. "Em.. well I like to read a lot, watch movies ore be on youtube and being in the nature i guess.... And you?"
 

2013-01-30
19:00:07

From Miss L
Svaret dröjde ett tag så jag hann låsa upp dörren, bre mig en macka och äta upp den innan jag fick ett svar som jag satt och skrattade åt. [I was suppose to, but I don't get the chance, but you should see her XD She's so clumsy.. She just tumbled on her own feet and fell :P LOL.. But I am still not sure if it's her mother or, Kayla (that's her name) and we can't risk being exposed!]  jag förstod hur han kände i det läget, men om hon var en häxa behövde vi få reda på det, och om hennes mamma var en häxa kanske det inte påverkade oss så mycket, men det var ändå väldigt viktigt att ha koll på sina medborgare och medmänniskor. [Sure.. But did you say she fell on her own feet? How can any human being be that clumsy?? XD She does sound cute tho! Can't you take a picture in secret..? ;P] Dörren öppnades och min lillasyrra kom inskuttandes. "Hiii brother!! How do yoou feeel??"  skrattade hon och log gulligt. "I'm fine sweetheart, how was your day at kinder-garden? " Frågade jag och hon visade upp en plastring på sitt ena finger. "It wass good.. A guuuy assked mi to marry him! Look." Jag log och berömde henne för sin fina ring men gömed min vänstra hand, antagligen behövde jag linda in den så att ingen såg att den var skadad.
 

2013-01-30
18:55:00

From Miss S
Vi började gå mot utgången och jag inspekterade alla ansikten omkring mig, det var så många. Jag finner det väldigt kul att försöka föreställa mig hur andras liv kan se ut men just nu var det inte lika lätt så det kändes som att Richard stirrade på mig i nacken.
"Sorry to hear abaut your bag, I promise that we will go shopping tomorrow. Ok?" Jag såg överraskat upp mot John och log mot honom, som jag sa, mamma har ganska bra smak när det gäller män.
"Yea, sound's great. Thank you. " Sa jag glatt och sneglade på mamma som såg på.
Vi gick ut på parkeringen och Johns bil stod parkread nära utgången  så vi behövde inte gå långt. Det var en väldigt stor bil och jag oroade mig faktiskt för om jag skulle kunna komma upp i den eller ej. John la in mammas bagabe och sedan så hoppade alla in, men jag stod kvar med dörren öppen. Hur kan en bil vara så hög?
"Are you coming sweety?" Frågade mamma.
"Em..yeh.." Sa jag och tog tag i sidorna av bildörren och hävde mig upp. Men när jag skulle in med andra benet i bilen snavade jag och landande med knäna på bilgolvet.
"Aaaaaooh......."

2013-01-30
18:50:26

From Miss L
Min mobil plingade till med ett desperat sms ifrån Richard: [Ey yo, brother.. She got purple hair!! She's weird, but kind of cute.. And the marking on my hand, it's gone! Do you think it is the mother or the daughter?? AAFAP //Rich] Jag fick lite panik när jag insåg att det var någon av dem som var en häxa, skulle dem vilja någon illa, eller bara smälta in..? [Whuut?!  Dudee, that can't be happening..? You are going to live with another witch. Confront her and say that you know? Show her the fading scar and explain how you know, it can't really be the mother, do you think?? // E] När jag skickade iväg meddelandet väntade jag otåligt på svar medans jag transporterade mig själv hem igen, tacka vet jag trollformler. Annars skulle jag aldrig orka ta mig runt som jag gör. Både jag och Richard hade pluggat på mycket om magi och kunde nu mycket avancerade formler som att transportera oss mellan olika ställen, det var ju så han hade hunnit till flygplatsen.

2013-01-30
18:45:00

From Miss S
Mamma sa att jag skulle få låna kläder av henne och att vi kanske kunde köpa lite nytt så jag kunde klara mig under veckan. Och tanken på att få nya kläder gjorde mig lite gladare, plötsligt tjöt mamma till och sprang in i famnen på en man  Jag reste mig upp och gick fram till dem, John och hans son var Väldigt långa var det första som slog mig så jag kännde mig värkligen som en liten dvärg. Men jag döljde min förvåning och log.
"Hi, I'm Kayla. Nice to meat you..!!?" Jag höjde rösten av chock när jätten John lyfte upp mig högt över marken i en bamse kram.
"Haha! Welcome to the family, I'm so happy to finally meet you!" Sa han glatt medans jag dinglade i hans famn som ett gose djur som höll på att kvävas.
Tillslut släppte han mig och jag drog efter andan och skrattade lite nervöst.  Både John och Richard hade kraftiga snsiktsdrag och såg väldigt manliga ut. När jag såg dem tänkte jag på några som höll på att hugga ved under dagarna. För en stund var jag orolig för att få samma hälsning från Richard men han hade en överraskad min på sitt ansikte och värkade inte ens tänka på att säga hej. Kanske tyckte han att jag var väldigt kort, eller var det kanske mitt rosa hår? I vilket fall tyckte jag det var lite oartigt men sedan så knuffade John på honom och han harklade sig.
"Em, hi. I'm Richard, welocme to London. Hope you will like it here." Jag log mot honom och skakade hans hand.
"I'm Kayla, and I'm shore I will." Efter det så hoppade han på sin mobil och skikade ett sms till någon. Jag blev lite nervös, undrar vad det handlade om, tänk om det var något om mig? Neh. sluta va så självupptagen Kayla, varför skulle det handla om dig?
______________________________________
Hon har på sig detta:

2013-01-30
18:41:49

From Miss L
Träningen var över och hela laget joggade in till omklädesrummet för att få duscha av sig svetten och bli lite varmare. "Everyone, I got a announcement! So.. You're really disappointed about Rachels party, but I didn't tell you out there about my brilliant idea. If we win this Saturday I will throw a party, and if you like the idea... I'll invite Rachel and her friends, just so you can look under her panties!" Det sista sade jag med ett flin och drog av mig kläderna till jublet bland laget, som redan var bland duscharna. "SO.. ARE WE GOING TO WIN THIS GAME OR NOT..?!" ropade jag skrattade tillsammans med resten. Richard hade redan hunnit duscha och hade nästan på sig alla kläder när vi båda kunde känna en brännande känsla i våra vänstra händer. Ett fem centimeter långt sår hade visat sig och jag drog med honom till ett hörn. "We've been marked. There's another witch in town.." mumlade jag och tittade ner ännu en gång på handen där den brännande känslan fortfarande var kvar, medan såret nu hade börjat rinna sakta. En häxa som varit medveten om sina krafter i fem år blev markerad varje gång en ny häxa kom till stan, skärsåret i handen försvann inte föränn man träffat personen som kommit, som ett tecken att man har hittat rätt. Det här "förmågan" som en del kan anse det som kallas ibland att man blir "stadens väktare" eller "stadens arme" och ifall en riktig arme anländer, samlas alla häxor med såret och gör sig berädd för strid. Enda gången en "minderårig" häxa (som inte haft krafterna i mer än fem år) får strida, är om denne är medlem i en cirkel, eller ett coven.
"Who do you think it is..?" Frågade han och jag skakade på huvudet. "We'll just have to wait and see, there are thousands of people arriving here every week.. So I can't really know..." svarade jag tyst.

2013-01-30
18:39:00

From Miss S
"Mommy..." Pep jag och tittade upp på henne med ledsna ögon och darrade på underläppen. Hon kollade ledset på mig och kramade sedan om mig.
"Oh honey, we'll get it back. Don't worry..." Sa hon med en mjuk och målmedveten röst och jag gjorde en liten sur min. Hur ska jag klara mig utan alla mina grejer? Visst hade jag med mig lite saker i min rygga men det var inte alls mycket.
"Keke darlig, come here. Let's se what happend to it." Sa hon och tog armen om min midja och ledde mig mot platsen där man anmälde borttappade väskor. Mamma skötte snacket och vi fick vänta ett tag medans hon i kassan letade på sin dator.
"Oh, it looks like your bag whas sent to France. I am terrebly sorry fore this, I promise we will get it back as soon as possible."
"And when is that exately?" Frågade mamma med en lite ursäktande ton för att inte låta oartig.
"Em.. It shoud arrive at friday so you can come and pick it up then." Sa hon med ett ursäktande leende.
"Thank you wery much." Svarade mamma och sedan så gick vi och satte oss för att vänta på John och hans son Rithard. "Well, It´s convinien that it all comes at the same day I guess." Sa jag med en suck och mamma klappade mig på axeln. "That´s the spirit."

2013-01-30
18:33:03

From Miss L
När alla var peppade för att spela igen bestämde sig coachen för att dela upp oss i lag och spela en snabb match med varanda. "Ethan, Richard. Pick your players and get on with the game!" Ropade han och en efter en tog vi lagmedlemmarna till våra små lag. Jag boxade till Rich lite lätt på armen och sa ett retfullt "Good Luck". Endast för att trigga igång hans tävlar instinkt.  Matchen var i gång och det stod 1-1 mellan oss. "Crap.. EMERSON, RUN UPWARDS AND CONTINUE TO PUSH THEIR GOALKEEPER. THEY GOT A WEAK SPOT IN THE RIGHT CORNER!"  Skrek jag och fortsatte åt motsatt håll. I denna match spelade jag back, endast för att låte de andra få göra lite mål också, speciellt de som vid normala tillfällen har positionen som jag har nu. Ett klockrent skott siktades mot deras högra kors och deras målvakt Kevin hade inte en chans, enligt mig. På vår planhalva blev alla jätteglada och skrattade medan Richards lag planerade en ljuvlig hämnd emot oss.

2013-01-30
18:29:00

From Miss S
När vi landat på marken och stannat så tog jag av mig hörlurana så att de hängde runt halsen. Åter igen hörde vi kaptenens röst som medelade att flyget hade gått bra och vi hade anlänt en halvtimme tidigare och han hoppades att vårat besök skulle bli trevligt. Det blir ett väldigt långt besök för min del tänkte jag och sneglade på mamma som pulade med sin proppfyllda handväska. 
Efter en stund så hade vi knökat ut oss ur planet och var på väg in till flygplatsbyggnaden.
"It's going to be fun with a new school and family right? Maby you are going to get some friendes here?" Mamma tittade hoppfullt på mig, hon har alltid varit orolig för mig innom den sociala kretsen. De är för jag gärna håller mig för mig själv både för jag finner det skönt och för att jag inte på något sätt ska råka förvandla någon till en groda. Men för att inte förstöra mammas humör så svarade jag med peppig röst:
"Shure! Maby the kids in London can fit my standards." Sa jag med en skämtfull röst och ett stort leende, jag kunde se hur glad mamma blev av att höra det och över vägde för en stund att kanske åtminstone försöka skaffa en kompis.
Jag visade mitt pass för mannen i båset och gick sedan vidare mot där man hämtade bagaget. Vi hade bara tagit med oss lite kläder och andra småsaker som vi skulle behöva tills våra andra saker kom. De skulle antagligen anlända till senast på fredag. Vi hade inte behöft ta med några möbler eller så för mammas nya sambo är ganska förmögen. Men vi har vissa möbler som vi är ganska fästa vid som hon insisterade på att vi skulle ha med, sedan har vi ju båda böcker och andra personliga saker som man har i ett hus.
Jag tittade på rullbandet som bara snurrade runt och runt men jag kunde inte se min väska, mamma hade redan plockat åt sig sin. Jag suckade och jag kännde hur lite panik började klämma på hjärtat. "Oh my good. This can´t be happening."

2013-01-30
18:24:27

From Miss L
När det tredje varvet var avklarad ställde vi oss i paren som vi alltid jobbade i och började dribba. "So... You know there's this party going on this Friday, were not going to it. I changed my mind, we can't afford getting a hangover or being drunk on Saturday!" Jag passade bollen till Richard efter att ha dribblat den mellan konerna. Alla i laget stannade upp när jag hade avslutat min mening och stirrade på mig. "You'r kidding! Right..?" Utbrast de men jag skakade bara på huvudet som svar. "Are you really willing to risk you'r scholarships and future just for one lousy party? Sponsors and headmasters are coming to see us play and what if you are having a hangover or if you are unable to play becouse you overslept. I wont risk that, neither for me or you!" De tittade på varande och klagade lågt en del mymlade om att det var Rachel Sparks som hade den och andra om att hon inte hade några underkläder på sig under sina korta kjolar. "Are you serious? Will our future depend on this big game?" Frågade de och jag nickade ännu en gång. "And if you are willing to risk that for one girls party just 'couse she's single, Sure, but I won't go down with you. ONE FOR ALL..." deras blickar mötte min innan de skrek fortsättningen på vår ramsa. "AND ALL FOR ONE!"

2013-01-30
18:22:00

From Miss S
"Honey, look! London here we come! Right?! " Sa mamma entusiastiskt och armbågade mig lite löst vid sidan. Jag log mot henne och svarade: "Yea." Det är kul att se mamma så glad, jag kan värkligen se på henne att hon gillar John. Sedan har hon alltid velat bo i London, men hon ville låta mig växa upp i en trygg miljö, och tro mig det behövde jag. Plus så var hennes inkomst inte så stor som singelmamma så det var mycket billigare att bo på landet. Men hon var, eller vi båda var lite ledsna över att lämna mormor och morfar.  
Den gröna lampan på som sa åt oss att spänna fast sätesbältena tändes upp och kaptenens röst hördes i högtalarna och han välkomnade oss till London. Jag satte på mig mina hörlurar för att inte få lock i öronen och medans vi steg neråt så strömmade Asking Alexandrias låtar in i mina öron.

2013-01-30
18:19:36

From Miss L
När vi alla var ombytta och klara sprang vi ut på den leriga planen. "Okey lads. We got a big game coming up in only a week, so.. YOU NEED TO FOCUS GUYS. The final is not far away and we cannot lose to 'The Falcons' again." Coachen peppade oss och jag tittade på resten av laget. Som lagkapten hade jag mycket ansvar i att träna dom och peppa dom till att delvis äta ordentligt och träna. Coach tycker att det är bra att ha en hjälpreda inne i laget som förstår vad de andra går igenom och kan peppa dem på ett annat sett. "ALL FOR ONE AND ONE FOR ALL" Skrek vi och började jogga runt planen som uppvärmning

2013-01-30
18:17:00

From Miss S
Jag blickade ut genom flygplans fönstret och suckade, jag är värkligen nervös inför att träffa mammas nya sambo. Och speciellt min nya styvbror, ingen av de tre män mamma dejtat sedan pappa dog när jag var fyra hade haft några barn själva sen innan. Sedan det faktum att jag aldrig träffat dem är ju nästan bisarrt, men jag har bara hört bra saker om dem och mamma brukar vara bra på att hitta trevliga män. Men jag måste säga att flytta till storstaden London var lite spännande, även om risken för katastrofer antagligen skulle öka kraftigt i styrka... 

2013-01-30
18:15:25

From Miss L
"Ey, Guys! Wait up!" Ropade jag och sprang upp till deras sida. Vi skulle på fotbollsträning nu efter skolan och var på väg in till omklädes rummen. "So.. Rich how's that new family you talked about yesterday?  Someone hot..?" Frågade jag och blinkade med ena ögat. Han skakade på huvudet och svarade tyst. "They're not here yet, so I've never met them. They're coming today, after practise were going to pick them up at the airport." Han flinade emot mig och min konstanta hunger efter uppmärksamhet. "Cool.. Text me and describe her looks. Don't miss a detail, or you can just send me a pic!" Log jag och drog snabbt av mig tröjan när vi hade kommit fram. Rich bara flinade och nickade innan han gjorde detsamma.

2013-01-30
18:10:00

From Miss S
MALL:D

Namn: Kayla Evans
Smeknamn: Keke (bara mamman som använder det)
Ålder: 16 år
Längd: 158cm
Största svagheter: Katter! Djur i all almenhet och inprincip allt som är gulligt och sött :3

Utseende:
 

Personlighet: Hon är snäll, trevlig och är omtänksam, men i hemmet kanske hon är lite mer avslappnad och nonchalant. Hon har ganska blyg men är ändå inte rädd för att vara sig själv och om hon ska lära känna någon går det seg för steg. Och om någon överraskar henne eller puchar på henne för starkt så kan hon förlora sig lite och kanske komma ut på fel sätt.
På morgonen är hon knappt kontaktbar och går inte att prata med förens hon fått i sig sitt te, ibland inte ens efter det..
Men en av de största kännetecken är att hon är riktigt klantig, både på fritiden och som häxa.

Intressen: Hon älskar att läsa, lyssna på musik, se på filmer/serier/youtube clip, gå i skogen, mysa med sin mamma och ha spa kväll tillsammans, meditera, yoga (hon är väldigt vig) och spela fiol. Hon har tagit lektioner sedan hon var liten och har alltid haft lätt för det, hon slutade för ett år sedan för hon ville bara spela för sig själv och sin egen lycka, inte för andras skull eller vara med på konsärter.

Övrigt: Kayla har inte riktigt kommigt i underfun med sin magi även om hon har haft den i tre år nu (magin väcks till liv vid 13 års älder.) Hon har igentligen bara försökt undvika att använa den alls och allt som har med det och göra. Hennes morföreldrar har försökt samtala om det men hon viker alltid undan, hon hoppas bara att om hon undviker det så kanske det försvinner med tiden. Men mäst av allt så är hon rädd för det hon kan göra, vare sig det är med avsikt eller inte så vet hon att hon inte är normal..

Tror de va allt?! :)) Sätter copyright (c) på den!! Vet ej hur man gör täcknet, mobbas inte!! :)

2013-01-30
18:05:00

From Miss L
VI HAR ETT ROLLSPEL ;) JIPPIE :D


OBS.. Jag vet att min "karaktär" är Zayn, men tjata inte om det.
JAG ÄR INGET FÀN ;) Han bara passar in på personligheten XD

Mall:
Namn: Ethan Scott
Ålder: 18 år
Längd: 183 cm
Största svaghet: (Tjejer), magi, fotboll..

Utseende:
(minus tatueringarna..)

Personlighet: Ethan är till det yttre och för alla i skolan, en tuff och snygg kille som bara bryr sig om fotboll, och brudar. Men egentligen är han snäll, ödmjuk och gosig. Han gillar att ha öppna och mysiga relationer, bara att han inte får chansen att visa den sidan av sig själv så ofta. Mestadels spelar han den tuffa killen som endast tycker om tjejer och avskyr skolan, men om han hittar någon han tycker om och kan gå igenom en lång fas att lära känna kan han visa den sidan av sig själv. Tyvärr är de flesta tjejer som gillar honom ytliga och vill endast ha hans status, så han bara fortsätter spela.

Intressen: Han tycker självklart om fotboll och anser att det är hans liv, men även magin och läran om dess historia är viktig och han kan mycket om hans ursprung. Ethan tycker om skolan och har bra betyg, han gillar att läsa och att fördjupa sig i olika ämnen. Men det vet inte många om, de tror att han bara gillar att ha sex och hålla på med tjejer, men det är bara en liten del av alla hans intressen. En väldigt liten del för att vara exakt, men han kan inte bryta den uppfattningen om honom nu, sista året på skolan, när han behöver ha allt som det är för att komma in på rätt collage.

övrigt: Han är en väldigt utvecklad magiker som inte så ofta använder sin magi för att fuska, utan ibland mer för nöjes skull. Han har förlorat en av sina morföräldrar och hans hemlighet dog med honom. Nu är det bara hans mormor som vet om att han är en häxa och även där är hemligheten säker.

JAG VET ATT DET ÄR ZAYN, MEN JAG TYCKER INTE OM HONOM, HAN BARA PASSAR BRA TILL UTSEENDET!!
Mallen är min men inte bilderna, de är tagna från google!!!

2013-01-27
14:18:00

Välkommen till vår nya blogg!

Den här bloggen kommer tillhöra två tjejer på snart 15 år... Vi kommer att skriva rollspel här.. Och för er som inte vet vad det är... Så är det som en novell... Men man skriver flera stycken och alla har hand om var sin huvudperson och skriver inlägg... Det kommer vi att göra här.. Och vi är roliga... Eller inte... Och jag som skriver nu skriver inte så bra egentligen... Men min kära bästis gör det :) 

Nejmen nu ska jag sluta med alla jobbiga punkter... Men vi hoppas att ni... Om någon hittar bloggen... Gillar den :D