whenthewordsarewritten.blogg.se

2015-04-06
21:11:00

Min Mall - S

Namn: Xander Kaluna

Ålder: 19 (+ 97)

Längd: 188,5

Född: Wales

Bor: Portland

Boende: Lägenhet

 Art: Vampyr

Jobb: Cafét "Sweet tooth" + cash från jobben åt gänget

Utseende:

Personlighet: Spelad ”Tuffing”/Bad guy, Respektfull, Beskyddande, Skämtsam                                                                                           Familj: Sin brors ättling, Tommy Daniels, 17 år - Hetlivad, Impulsiv, Ansvarslös, Smart  

Bakgrund: När Xander och hans lillebror Kyles föräldrar dör i en brand så beslutar dem sig att lämna allt bakom sig och emigrerar till USA år 1918. Men på fartyget dit så blir Kyle överfallen, innan det blir för allvarligt så kommer Xander i mellan och ropar åt Kyle att springa efter hjälp. Det blev sista gången dem sågs för efter det så var Xander inte mänsklig längre. Hans psykotiska skapare dödade hejdlöst och drog med Xander, men rådet gjorde sig av med hans skapare då han väckte för mycket uppmärksamhet. Då blev Xander fri och började leta efter sin bror, men han hittade bara en grav och en gravid änka. Efter det gjorde han det till sin uppgift att skydda sitt släckte.  

Nu: Tommy hamnade i fel kretsar och blev involverad i ett gäng som han gör småstölder och annan skit för. Xander försökte få honom ur det och gick så långt att blanda sig in i hans liv för att se till att han inte skadades. Så för att se till så att inget hände honom så blev det tillslut att han mycket motvilligt anslöt sig till gänget, han hade varigt med i det runt 1,1/2 år när han mötte Ciara genom kompisen Mason, hennes bror.

 
 
 
 

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: