whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-04-27
20:15:00

Min mall ~ L (The Assassins)

Namn: Eugene Liam O' Connor

Tilltalsnamn: Liam

Ålder: 19 år

Längd: 190 cm

Utseende: Liam har brunt hår, som ofta är lite busigt till utseendet, men det passar perfekt till hans honungsbruna teddybjörnsögon och ganska tjocka ögonbryn. Hans hy är fin och han har inte många porer, vilket han är väldigt glad över. Liam är vältränad och i toppform för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt, och annars skulle han inte vara så skicklig på sitt yrke. Han är lång men ändå förvånansvärt smidig och inte så klumpig man skulle kunna tro. Kroppen har många ärr även om han fortfarande var i sina unga år.

Personlighet: Han är en trevlig person, med mycket lycka inom sig. Även om hans jobb inte har plats för några misstag eller skämt, försöker han att göra livet så roligt som möjligt och det är svårt för honom att inte vara glad. Liam har haft det svårt med sin uppväxt utan mor och en far som arbetade mycket. Det blev inte heller bättre av att hans pappa nu tycker att han är en skam (se familj, bakgrund).

Intressen: Liam älskar att träna och att hålla sig i form på alla sätt, och tränar varje dag ute på sin bakgård där han har alla olika sorters utegym, pooler, tennisbanor m.m eller inne i sitt 'lilla' gym. Allt för att hålla sig i topp trim även om vädret inte tillåter det. Men han älskar också att baka, vilket kanske inte alla kan tro om en kille som arbetar som mördare, men han älskar det och är duktig. Dessutom gillar han också att spela piano, gitarr och att läsa. Det är som om Liams jobb inte påverkar hans vardag alls, för allt han gör, är normalt. 

Bakgrund: Han har ingen mor och nu inte heller ingen far. Liam lämnade sitt jobb efter att ha råkat bomba ett kontor där 7 oskyldiga människor dog, i tron om att de alla var brottslingar. Han hade blivit lurad, och det blev droppen. Man blev inte blåst som lönnmördare och speciellt inte av sin 'familj' som de inuti företaget gillade att kalla det. 

Familj: Hans mamma visste han inte vem hon var och har aldrig vetat, hon lämnade ifrån sig honom som liten till hans far, som gjorde sitt bästa genom att i sin tur lämna över ansvaret till en av förtagets anställda, Sebastian. Tillsammans utvecklade de en vänskap under de strikta träningarna. När han valde att lämna sitt företag försökte Liam ta kontakt med den far han nästan bara kände genom ett namn men Liams far hade brutit kontakten helt med sin son efter att Liam först sagt att han skulle lämna företaget, han tänkte inte vara associerad med en förrädare som inte ville arbeta för ett företag som mördade 'oskyldiga' människor.

Uppväxt: Liam började tränas så fort han kunde gå och hålla balansen, det var hårt och många timmar lades ned på honom för att han skulle bli så bra som möjligt, vilket han blev. Det var inte en rolig barndom han hade, det fanns inga vänner, ingen skola, och ingen lek. Liam var hemskolad av sin barnvakt som också tränade och uppfostrade honom. Som 12 år utförde Liam sitt första jobb och sedan dess har han inte kunnat sluta. Sebastian var den enda vän Liam verkligen hade och de litade fullt ut på varandra så när Liam valde att rymma, var det en självklarhet att även Sebastian skulle följa med. 

Skador: Han har 2 skottskador där kulorna fortfarande sitter kvar (magen och axeln). En skottskada var i armen där kulan gick igenom, och han har även småskador från knivar och vanliga slagsmål. 

Yrke: Professionell lönnmördare.

Företag: Grey's service.

Bor i: Miami, lite avsides i det stora 'slottet'.

Hus:   

  
Huset.
  
Liam.
  
Sebastian.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: