whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-04-20
21:56:00

Min mall ~ L

Namn: Lauralie Hope Malfoy

Tilltalsnamn/smeknamn: Lauralie/Laura

Ålder: 16 år

Längd: 164 cm

Utseende: Blont långt hår som svallar på hennes axlar, ett runt, nästan dockliknande ansikte med bruna klara ögon. Hennes kropp är smal, men inte mager och späd, även om hon genom sin uppväxt ofta blivit behandlad annorlunda på grund av hennes utseende. Folk misstänkte då att hennes familj svalt henne. Lauralies läppar är fylliga och lätt persikofärgade, näsan var normalstor och sitter placerad mitt i ansiktet.

Personlighet: Lauras tuffa uppväxt med en strikt familj kunde man tro hade påverkat henne mycket, på dåliga sätt. Vilket det också hade, eftersom hon har lite problem med att lita på folk, men hon är en ärlig person som är genuint trevlig och godhjärtad. Hon är en sådan person som envisas med att (försöka) tro det bästa om folk, ge dem en ärlig chans även om ryktet säger att de är elaka och dåliga människor. Men även det har ett ursprung i hennes barndom (se bakgrund), både hennes mor och far kunde slå henne eller förtrolla henne till en viss gräns för att få henne att lyda, men hon visste hela tiden att de älskade henne och gjorde det för att förbereda henne för den verkliga världen men också eftersom hon tillhörde en så högt uppsatt familj, var hon tvungen att ha den rätta uppfostringen. 

Bakgrund: Lauralie har varit med om mycket i sitt liv, både innan det liv hon kommer ihåg och efter. Hon lever i en fejkad familj, med ett falskt namn och en falsk tro. Hon är uppväxt och fostrad som en Malfoy med en stark kärlek till sin familj men i själva verket fann hennes föräldrar henne liggande i ett dike, några meter ifrån en brinnande bil där Lauralies biologiska föräldrar befann sig.. Döda. Paret Malfoy var omedvetna om att det var Melinda och Clay Potters dotter som de funnit, de var bara lyckliga över att finna ett barn då de själva var oförmögna att få egna, som de kunde rädda och sedan uppfostra som sin egen dotter, utan att behöva gå igenom några drastiska förändringar. Barnets hårfärg var redan blond, så de hade inte ens behöva utöva en formel för att ändra den. De var överlyckliga och ingen anade något.

Intressen: När Laura inte studerar i skolan eller umgås med sina vänner sätter hon sig gärna ner och komponerar sin egna musik på ett piano vid musiksalen, där hon går och har körlektioner som skolan ännu inte behövt ta bort till hennes stora lycka. Samtidigt skriver hon sina texter, som hon gömmer i sitt örngott till kudden. Annars sitter hon gärna och läser någon stans i slottets alla skrymslen som folk glömt bort. 

Familj: Melinda Potter (biologisk mor, död), Clay Potter (biologisk far, död), Adam Malfoy (far), Tika Malfoy (mor). Hon har inga syskon då hennes föräldrar ej kunde få några egna. Inte heller har hon några biologiska syskon.

Trollstav: 11” järnek med en draksträng, oböjlig.

Elevhus: 'Shadowsnake'

Övrigt: Hon är en väldigt duktig elev som inte behöver lägga ned så mycket energi på att studera då hon har ett minne som liknar fotografiskt.  

  
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: