whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-04-27
22:12:00

Min Mall - S
Namn: Janell Rae Linda McLarens

Födelsenamn: Rae Louisson

Ålder: 18 år

Längd: 163 cm

Bor: Miami

Yrke: Professionell lönnmördare

Företag: -

Ärr: Kniv, 2 st, ett under naveln och ett på vänstra skulderbladet. Pistol, 1, högt upp på låret/ höften, kulan ej kvar i kroppen. (Men har blivigt skadad mer och t.ex. brytigt ben.)

Utseende: Janells ansikte är ovalt/ hjärtformat och hon har en fel fri, len hy som är ovanligt ljus för en som bor i soliga Miami. Hennes ögon som är stora och ljusblå är omringade av långa ögonfransar. Hon har en trubbig liten näsa och fina ögonbryn. Håret är delat i en liten sidbena och har en fyllig, mörkbrun färg. Det går nästan ner till naveln och är ganska så lockigt/vågigt men hon brukar ofta platta det så att hon har lite ordning på det. Janell har 'vanliga' former men hennes höfter är väldigt tilldragande och hon har en fin kropp. På svanskotan har hon en tatuering där det står 'free'.

Personlighet: Janell är lite stängd av sig och vill inte blotta sig själv så mycket, men hon är inte otrevlig på något sätt. Eller ja, det beror på vilken sida du hamnar på, för hon är inte så bra på kritik och har lite ryckigt humör. Men egentligen är hon snäll, mysig och lite busig ibland. (Och lite konstig, men vem är inte det?)

Intressen: Hon brukar träna, läsa, gå på spa, och andra vanliga saker. Bara att hennes träning kanske är lite mer intensiv än andras. Sedan så är hon förälskad i Contemporary/ Lyrical dance, vilket hon blev så fort hon upptäckte den vi 13 års ålder och hon har dansat sedan dess så fort hon haft tid. (Hon är väldigt bra då hon redan var i top- form från början.)

Familj: Janell vet inte vem hennes föräldrar är, de lämnade bort henne vid 2 års ålder till en lönnmördar förening under namn 'Grey's Service Company'. Men när hon kom ut från träningsläget vid 13 års åldern så hade hennes föräldrar skickat henne en betjänt, Mr. Ben Compton (Benny). Han är tränad i olika kampsporter och vet hur man hanterar en pistol så han kan hjälpa och försvara henne. Men han är som en far till henne även om de är hon som bossar omkring med honom lite. Sedan har hon sin underbara svarta Newfoundland hund Choco som hon älskar otroligt mycket. Janell hittade henne på gatan under tiden som hon tog en paus efter att ha rymt från Grey's,  och när de visade sig att hon inte tillhörde någon så tog hon in henne. 

Bakgrund: När hon blev värvad till företaget så blev hon intensivt och brutalt tränad i många år. Hon hade inga kompisar och ingen att prata med, de ända människorna hon träffade var sina vägledare, lärare och tränare. När hon inte var och tränade så blev hon direkt förd till sitt kalla cement rum och dit kom hennes lärare och undervisade henne. Allt hände under strikta scheman och hon stötte aldrig på ett annat barn. Hon fick läsa massa böcker och se på filmer så hon skulle lära sig mer om den riktiga världen (mer än den info lärarna gav henne) och hon älskade att göra de. När hon fyllde 12 släpptes hon ut på fältet men misslyckades genom att inte förmå sig att skuta. Så hon blev intagen igen och fick träna ett år till och lära sig moralen att de onda ska dö. Sedan vid 13 års ålder släpptes hon ut igen och gjorde ett bra jobb. Men hon blev alldrig den bästa, utan en okej. Men en dag fick hon nys om hur ont företaget var. Hon fick reda på hur många oskyldiga hon fått ta livet på grund av att hon aldrig klarade av de mer seriösa jobb, tillslut kunde hon inte se sig själv i spegel så vid 16 år så lämmnade hon företaget. Ett litet tag var det tyst ifrån henne men hon kom tillbaka efter två månader fast besluten på att ta fast de riktiga skurkarna och hämnas på företaget en dag. Men Janell har blivigt ordentligt skadad, hon lever i ångerst och självhat och har väldigt svårt att komma över vad hon har gjort.

Bennys historia: Ben är Janells farbror och hennes föräldrar kunde inte ta hand om henne för att de var drog-beroende och fadern hamnade i fängelse på grund av mord under påverkan. Så hon överlämnades till Ben. Men då han jobbade åt Grey's och hade hlälpt bygga upp företaget så blev det en liten mix up och några andra arbetare tog in henne för träning. Ben blev förkrossad då han tänkt lämna företaget för att vara en bra far till henne. Men han stannade kvar för henne och höll koll på henne under hennes träning. När hon släpptes ut på fältet så fick han bli hennes 'hjälpreda' och hålla ett öga på henne. Men när hon flydde så kunde han äntligen lämna företaget för gott och va med henne. De sista han gjorde som anställd var att radera Janell ur deras system så att ingen skulle komma efter dem.  Men har inte haft hjärta att berätta att han lät henne glida mellan fingrarna så hon tvingades möta ett hämskt öde, inte heller vill han berätta att han skulle kunna ge henne den hämd hon önskar på ett silver fat. För han vet att hon inte ät redo och han vill inte att hon ska bli skadad. Så han kom på ursäkten att han blev skickad av hennes föreldrar som betjänt, och det är den historien som Janell tror och litar blint på. 

Janell:


Benny:
 
Choco:
 
Hennes hus:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: