whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-04-28
14:58:57

S
Jag tryckte på gas pedalen lite extra och motorn brummade lågt till. Dagens mål var extra viktigt så jag var tvungen att vara på plats i god tid för förberedelse.
Mål: Mr. John Raley, Ålder: 41 år Längd: 189 cm Övrigt: Breda axlar, liten ölmage. kantigt ansikte med mörkbrunt hår och blå ögon. Yrke: Högsta chef för Raley Oil Company, ett av världens största oljebolag. Anledning till dödsdom: Gjort fem bombningar på sina motståndares olje källor så att runt 2000 oskyldiga arbetare har dött. Rangordning på Svarta listan: Nr. 1 Prissumma: Enorm.
Mina läppar bildade ett snett leende, att ta den här skithögen skulle bli ett nöje. Och inte bara för att han var en känslolös gubbjävel eller för hanns prispengar. Utan för att han är min före detta förenings största mål, och jag skulle ta honom mitt framför näsan på dem. Även om det inte är den hämnd jag söker för vad de fick mig att göra så är det ett irriterande knivhugg i deras fot. Och det räcker gott och väl för nu.
Jag parkerade min bil i en liten undanskymd gränd och klev ut med väskan på axeln. Jag hade beslutat mig för att parkera en bit ifrån och sedan ta mig den sista vägen till fots.
Mr. Raley skulle hålla ett öppet tal i parken om hans planer och bla bla, vilket var dumstridigt av en efterlysten man. Även om han har femton vakter med sig, varav sex skulle omringa Raley,  fem utspridda på marken och fyra uppe på olika byggnader. Jag visste alla deras placeringar genom en liten avlyssnings detektor jag satt på mannen som skulle ha hand om Raleys säkerhet. Och med den kunskapen så hade jag kunnat hitta en perfekt plats att skuta ifrån, och vid den var jag nu. Jag öppnade bakdörren och började jogga upp för trapporna som skulle leda mig högst upp på byggnaden.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: