whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-08-13
13:47:46

L
"THREE, TWO, ONE... ACTIVITY STARTED" Den kraftiga robotrösten talade genom högtalarna och alla stannade upp. Ljudet vi alla lyssnade till, med förvåning, förakt, och rädsla tillhörde en livsfarlig fälla. Alla vi som var i huset, hade genomgått testet och nu hade hinderbanan blivit aktiverad igen, och det var inte av oss. 
"EVERYBODY TO THE BASEMENT. NOOW!" skrek jag och började jogga ned för trapporna, till källan av ljudet. Varför skulle någon frivilligt gå in i ett rum där det tydligt stod 'DANGER! KEEP OUT'? Den här tjejen var verkligen konstig.. 
Väl nere i källaren samlades alla i kontrollrummet för att försöka se var hon var men med tanke på att hon precis gått in i banan. 
"Janell.." Sade jag med lugn röst för att få henne att svara. 
"You have right now entered a very dangerous room of obstacles. I don't know why you did it, but, now that you did, you have to clear every room or.. or.." Jag visste att det jag sade inte skulle hjälpa, men hon var tvungen att veta sanningen, om hon skulle ha en chans att ta det på allvar var hon tvungen att veta hur hon skulle gå till väga.. annars.. skulle hon dö.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: