whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-01-30
18:10:00

From Miss S
MALL:D

Namn: Kayla Evans
Smeknamn: Keke (bara mamman som använder det)
Ålder: 16 år
Längd: 158cm
Största svagheter: Katter! Djur i all almenhet och inprincip allt som är gulligt och sött :3

Utseende:
 

Personlighet: Hon är snäll, trevlig och är omtänksam, men i hemmet kanske hon är lite mer avslappnad och nonchalant. Hon har ganska blyg men är ändå inte rädd för att vara sig själv och om hon ska lära känna någon går det seg för steg. Och om någon överraskar henne eller puchar på henne för starkt så kan hon förlora sig lite och kanske komma ut på fel sätt.
På morgonen är hon knappt kontaktbar och går inte att prata med förens hon fått i sig sitt te, ibland inte ens efter det..
Men en av de största kännetecken är att hon är riktigt klantig, både på fritiden och som häxa.

Intressen: Hon älskar att läsa, lyssna på musik, se på filmer/serier/youtube clip, gå i skogen, mysa med sin mamma och ha spa kväll tillsammans, meditera, yoga (hon är väldigt vig) och spela fiol. Hon har tagit lektioner sedan hon var liten och har alltid haft lätt för det, hon slutade för ett år sedan för hon ville bara spela för sig själv och sin egen lycka, inte för andras skull eller vara med på konsärter.

Övrigt: Kayla har inte riktigt kommigt i underfun med sin magi även om hon har haft den i tre år nu (magin väcks till liv vid 13 års älder.) Hon har igentligen bara försökt undvika att använa den alls och allt som har med det och göra. Hennes morföreldrar har försökt samtala om det men hon viker alltid undan, hon hoppas bara att om hon undviker det så kanske det försvinner med tiden. Men mäst av allt så är hon rädd för det hon kan göra, vare sig det är med avsikt eller inte så vet hon att hon inte är normal..

Tror de va allt?! :)) Sätter copyright (c) på den!! Vet ej hur man gör täcknet, mobbas inte!! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: