whenthewordsarewritten.blogg.se

2013-06-17
15:43:00

Min Mall- S
Namn: Akela Nalunani Manikas
Namnens betydelse: Akela- lycklig, glad / Nalunani- vacker våg, vacker surfning 
Ålder: 17 år
Längd: 179 cm
Bor: Hawaii/ Oahu/ Honolulu
 
Utseende: Akela har mörkbrunt, lite lockigt hår som går till nacken och de ramar in hans vackra ansikte som är fint solbrännt. Han har tydliga käkar och höga kindben som passar med starka haka. Han har lågt sittande ögonbryn med snälla bruna ögon under. Akelas läppar är mjuka och fylliga med en lockande form och han har dem nästan alltid krullade i ett litet leende.  Kroppsligt så är han ganska muskulös men inte överdriet, men man kan ändå se lite magrutor på gång.
 
Personlighet: Akela är en vänlig och hjälpsamm kille som sätter sin familj och sina vänner i första hand. Mot främlingar kan han vara lite blyg men gör sitt bästa för att inte visa det. Han är ofta glad och energifull (när han inte förlorar sig i sina egna tankar) och ibland så kan det bära av så att han gränsar konstighets linjen.
 
Intressen: Han älskar att måla, och redakapet han använder är mest air- brush. Och det leder till att han har fått ett jobb på en bilverkstad nära hemmet där han får komma och måla när det finns en kund som önskar det. Sedan så målar han också tavlor som han iblan sälger på en marknad. Andra intressen förutom att måla så gillar han att surfa och hänga med sina kompisar.
 
Familj: Akelas pappa Cratus (betyder styrka) är född i grekland men flyttade till Oahu när han var liten och när han var 26 så mötte han Akelas mamma Maka Nani (betyder vackra ögon) och de blev genast kära även om hon bra va 18. Men de höll ihopp och gifte sig när hon fyllt 20 och stragst efter det blev hon gravid med Akela.  De har inte haft några problem med pengar då Cratus ärvde de hotell hans far startade, så Alekas mamma är hemmafru. Men när Cratus far dog så flyttade hans mamma in för att bo med familjen, då var Aleka 12 år.
 
Övrigt: Aleka är en del av det homosexuella samhellet, alltså gay. Han är inte percis tjejig, utan är bara dragen till killar. Visst, ibland undrar han om han är annorlunda på insidan, om han tänker mer eller annorlunda från andra killar. Men det tror han inte i alla fall. Han har haft en flickvänn, men det var när han var 13 och inte riktigt va säker på vart han låg. Men de är nära vänner nu. När han var 15 kom han ut till familjen i samma veva som han fick sin första pojkvänn. De tog det ganska bra och blev mest bara överraskade, och de älskar honom oändligt mycket oavsätt vilken läggning han har. Men hans första förhållande höll bara två månader. Men just nu så är han i ett starkt förhållande med Kupa`a och det har hålligt på i 7 månader nu. Men han är fortfarande oskuld.
 
__
Aleka
 
 
Hans hus:
 
Jacuzzi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: